Testimonial

Χάρης Τσέβης  Visual Designer
"To Graphic Stories Cyprus είναι μια γιορτή του design για την Κύπρο αλλά και πέρα από αυτή. Κάθε χρόνο συγκεντρώνει τους δημιουργικούς επαγγελματίες από το νησί, την Ελλάδα καθώς και καλλιτέχνες από άλλες χώρες σε μια προσπάθεια εκπαίδευσης, επικοινωνίας και κοινωνικοποίησης. Είχα τη χαρά να είμαι ομιλητής στο Graphic Stories Cyprus και απόλαυσα το επίπεδο της οργάνωσης αλλά και την ανταπόκριση και θετική ενέργεια των συμμετεχόντων. Αυτό όμως που με χαροποιεί πιο πολύ είναι η τεράστια πρόοδος που βλέπω να συντελείται κάθε χρόνο στο θεσμό αυτόν. Εύχομαι τα καλύτερα για ένα θεσμό που χρειάζεται τόσο."
charis tsevis


Κλήμης Μαστορίδης  PhD, FIOP, FIP3 Καθηγητής Τυπογραφίας & Γραφικής Επικοινωνίας Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, Κύπρος
"Με τις περιορισμένες δυνάμεις μου βοήθησα τους συντελεστές των «Γραφιστοριών» και με μεγάλη ευχαρίστηση συμμετείχα ενεργά στην παρθενική διοργάνωση του 2015. Από τότε πολύ νερό κύλησε στ’ αυλάκι, με τις εκδηλώσεις να μεγαλώνουν και να ωριμάζουν με στόχο την ανάπτυξη του χώρου της οπτικής γραφικής επικοινωνίας στην Κύπρο. Σας εύχομαι υγεία και δύναμη για να συνεχίσετε να μας εκπλήσσετε ευχάριστα και να μοιράζεστε μαζί μας τις φρέσκες, ενδιαφέρουσες, μα και τόσο απαραίτητες σ’ αυτόν εδώ τον τόπο, ιδέες σας."
klimis mastoridis


Διονύσης Διονυσίου  Σύμβουλος έκδοσης της εφημερίδας “Πολίτης”
"Το Graphic Stories Cyprus 2015, ήταν μια άρτια περιεχομένου αλλά και αισθητικά ωραία διοργάνωση που ενέπνευσε και έδωσε ευκαιρίες για προσλαμβάνουσες παραστάσεις σε πολλούς νέους ενώ παράλληλα έφερε κοντά το σύνολο της γραφιστικής κοινότητας της Κύπρου. Η εφημερίδα “Πολίτης” θέλει, επιδιώκει και υποστηρίζει αυτού του είδους τις εκδηλώσεις γιατί θεωρεί ότι προάγουν τον πολιτισμό. Αισθανόμαστε υπερήφανοι για την, έστω και μικρή, συμβολή μας στην όλη προσπάθεια η οποία αναμφίβολα πιστώνεται στο ασίγαστο γραφιστικό πάθος της Αγγελικής ΜΚ Αθανασιάδη."
politis newspaper


Philip de Castan  Γραφίστας - Εικονογράφος
"Η συμμετοχή μου στο Συνέδριο του Graphic Stories Cyprus ήταν μια εμπειρία που με έκανε να αισθανθώ πολύ όμορφα καθώς είχα την ευκαιρία να συναντήσω παλιούς και αγαπημένους φίλους και συναδέλφους αλλά και να γνωρίσω νέους και ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμένα να μιλήσω στο κοινό. Ήταν πραγματικά μια Γιορτή των τεχνών με πολλούς και θετικούς κραδασμούς και ελπίδα για το μέλλον στον τομέα μας. Ευχαριστώ θερμά την Αγγελική, τον Μίλτο και όλους όσους έλαβαν μέρος με τον τρόπο τους στην απόλυτη επιτυχία αυτής της Γιορτής!"
philip de castan


Ευριπίδης Ζαντίδης  Αναπληρωτής Καθηγητής Γραφιστικής Επικοινωνίας, Πρόεδρος, Τμήμα Πολυμέσων & Γραφικών Τεχνών του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου
"Το Graphic Stories Cyprus είναι μια εξαιρετική πρωτοβουλία η οποία παρουσιάζει και προωθεί σημαντικά θέματα που σχετίζονται με την ιστορία, την έρευνα, τη θεωρία και πρακτική εφαρμογή της οπτικής επικοινωνίας. Αναμφισβήτητα, συμβάλλει στην καλλιέργεια των εικαστικών αλλά κυρίως των εφαρμοσμένων τεχνών. Η καθιέρωση του ως ετήσιος θεσμός θα αποτελούσε ευτύχημα για το ευρύ κοινό, την κουλτούρα του σχεδιασμού και της οπτικής επικοινωνίας στην Κύπρο."
evripides zantides


Αρίσταρχος Παπαδανιήλ  Syllipsis
"Tο 2ο Συνέδριο Graphic Stories Cyprus αποτέλεσε τη θετική ανάπτυξη και εξέλιξη της αρχικής ιδέας που χαρακτήρισε αυτή την ξεχωριστή Συνάντηση Σχεδιαστών Οπτικής Επικοινωνίας στην Κύπρο. Ευχαριστώ θερμά για τη χαρά και τιμή να είμαι ένας εκ των ομιλητών, έχοντας την ευκαιρία να αναπτύξω τη δημιουργική μου “γραφιστορία” σε ένα πολύ ζεστό κοινό και έναν ιστορικής σημασίας χώρο, την Πύλη Αμμoχώστου. Με το βλέμμα της οπτικής επικοινωνίας στραμμένο στην παράδοση αλλά και τη σύγχρονη τεχνολογία, τα δύο εργαστήρια -καλλιγραφίας και δημιουργίας ePub e-book- που φιλοξένησε η διοργάνωση, χάρισαν σε όσους συμμετείχαμε σε αυτά αξέχαστες δημιουργικές στιγμές. Εύχομαι ολόψυχα το 3ο Συνέδριο να δικαιώσει το όραμα των διοργανωτών και να γίνει ένας ωφέλιμος θεσμός με διεθνές αντίκτυπο στα δρώμενα της Μεγαλονήσου."
syllipsis


Νίκος Γαζετάς  Graphic Designer, Adobe Certified Instructor
"Είχα την τιμή να είμαι εκπαιδευτής σε ένα από τα εργαστήρια του Graphic Stories Cyprus και παράλληλα τη χαρά να παρευρεθώ στις υπόλοιπες δράσεις του. Χάρηκα αφάνταστα διαπιστώνοντας ότι η διοργάνωση αυτή κερδίζει το χαμένο έδαφος στον τομέα της Οπτικής Επικοινωνίας που τόσο πολύ ανάγκη έχει το Νησί. Η όρεξη των παρευρισκόμενων και η θετικότατη ενέργεια με την οποία με υποδέχτηκαν ήταν άξια θαυμασμού, ενώ η άρτια οργάνωση της συνάντησης αυτής πιστώνεται στους διοργανωτές που υπερέβαλαν εαυτό για την καθιέρωση του θεσμού αλλά και του Design γενικότερα στην Κύπρο! Για μένα ήταν μια από τις πιο ευχάριστες και αναζωογονητικές εμπειρίες που είχα. Ευχαριστώ πολύ!"
nikos gazetas


Rob Snow  Γραφίστας, Εικονογράφος & Σχεδιαστής ιστοσελίδων
"Η επίσκεψή μου στην Κύπρο και η συμμετοχή μου στο Graphic Stories Cyprus, σε αυτή τη μεγάλη πρωτοβουλία για τους σχεδιαστές από όλο τον κόσμο, ήταν ένα από τα σημαντικότερα σημεία της χρονιάς μου. Ζεστοί, φιλικοί άνθρωποι που ανοίγουν τα χέρια τους και σε καλωσορίζουν σαν οικογένεια. Οι εκδηλώσεις είναι καλά οργανωμένες, με εκπαιδευτικό χαρακτήρα και εγκάρδια ατμόσφαιρα. Σας συνιστώ να παρακολουθήσετε αυτές τις εκδηλώσεις αν έχετε την ευκαιρία. Η πτήση αξίζει τον κόπο!!"
rob snow


Μιχάλης Αντωνόπουλος Γραφίστας, Εικονογράφος, Αρθρογράφος
"Το Graphic Stories Cyprus είναι μία άρτια διοργάνωση που έχει ξεκάθαρη δομή και όραμα. Οι συμμετέχοντες, κοινό και ομιλητές, αλληλεπιδρούν περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη σχετική διοργάνωση έχω μέχρι σήμερα συμμετάσχει ή παρακολουθήσει. Συμμετέχοντας σε αυτό, σίγουρα αποκτάς πιο πολλές γνώσεις και διευρυμένη εικαστική αντίληψη."
monocomic


Φάνος Χριστοφή & Μίλτος Σεργίου eBOS Technologies
"Ήταν μια πραγματικά καταπληκτική εμπειρία και αισθάνομαι πολύ τυχερός που μπορέσαμε να ήμαστε ένα μέρος της. Εκτιμούμε πραγματικά την ευκαιρία που μας δόθηκε από το Graphic Stories να μοιραστούμε τις γνώσεις μας και να συμμετέχουμε σε μια ομάδα που μοιράζεται τόσα πολλά κοινά ενδιαφέροντα."
ebos


Αφροδίτη Ηλιοπούλου  Design engineer
"Ένα ταξίδι γεμάτο Γραφ-ιστορίες στο υπέροχο νησί της Κύπρου. Μια συνάντηση - σημείο αναφοράς για τους σχεδιαστές οπτικής επικοινωνίας εντός και εκτός συνόρων. Η δική μου Γραφ-ιστορία αφηγήθηκε στο κοινό πώς το design συναντά την πολιτική. Αναμφίβολα το μέλλον έχει να διηγηθεί ακόμα πολλές τέτοιες «ασυνήθιστες» γραφιστικές ιστορίες."
aphrodite iliopoulou


Λίλα Σκαναβή  Γραφίστρια, Συνιδρύτρια του Worldwide Graphic Designers
"Η Συνάντηση Σχεδιαστών Οπτικής Επικοινωνίας Κύπρου, Graphic Stories Cyprus, ήταν μια απίστευτη εμπειρία για μένα και είμαι πανευτυχής που μου δόθηκε η ευκαιρία να είμαι ένα μέρος του 3ου Συνεδρίου. Δεν υπάρχουν αρκετές λέξεις για να περιγράψω τη φιλοξενία και το υψηλό επίπεδο της διοργάνωσης, πρέπει να το ζήσεις για να συνειδητοποιήσεις τη μεγάλη προσπάθεια αυτών των ανθρώπων να δημιουργήσουν μια τόσο καταπληκτική εκδήλωση, μια αληθινή γιορτή για την Οπτική Επικοινωνία. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!"
lila skanavi


SpirTo - Σπύρος Δρακάτος & Τόνια Αυγουστάκη  Brand Strategy & Visual Communication
"Η εμπειρία μας στο Graphic Stories Cyprus ήταν αξέχαστη! Η ζεστή ατμόσφαιρα και γενικότερα η όλη ενέργεια του Συνεδρίου λειτούργησε πολύ θετικά, βοηθώντας νέους και όχι μόνο designers να μοιραστούν τις ιδέες και το όραμα τους. Αισθανόμαστε περήφανοι που πήραμε μέρος σε ένα τόσο δημιουργικό event. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Αγγελική και το Μίλτο για την πρόσκληση και για την εξαιρετική διοργάνωση."
spir.to


Παναγιώτα Μιχαήλ  Γραφίστρια, Εικονογράφος
"Το Συνέδριο του Graphic Stories Cyprus ήταν μια φανταστική εμπειρία όπου όλη η “οικογένεια” της γραφιστικής έδεσε τόσο όμορφα και οι ιδέες ευδοκίμησαν σε ένα περιβάλλον που μας ενέπνευσε και για μελλοντικές δράσεις. Ήταν συγκινητικό να έχω τη τιμή να αναλάβω το παιδικό εργαστήρι σε αυτή τη μεγάλη γιορτή της γραφιστικής και της οπτικής επικοινωνίας. Θέλω να ευχαριστήσω τους διοργανωτές και να ευχηθώ ότι καλύτερο για το μέλλον."


Ανδρέας Ρωσσίδης  3D modeller & Digital Sculptor
"Ως μέλος και εκπρόσωπος του "Countryside Animafest Cyprus - Views of the World", ήμουν ευτυχής να έχω την ευκαιρία να είμαι ένας από τους φετινούς ομιλητές και με την παρουσίασή μου να συνδέσω τον κόσμο του animation με τον κόσμο του Graphic Design. Σε ένα φιλόξενο περιβάλλον γεμάτο από ταλαντούχους και δημιουργικούς ανθρώπους, έγινα ένα με το καλλιτεχνικό πνεύμα του Συνεδρίου και βίωσα τα θετικά vibes και τη γνώση που μοιράζονταν καθ’όλη την ημέρα. Βγάζω το καπέλο στην Αγγελική και το Μίλτο για την πραγματοποίηση και τη διατήρηση της συνεχούς ανάπτυξης του Συνεδρίου."
andrea's-art

Official Sponsors


 
FaceBook Twitter Youtube Blog Instagram